wedding photography vardaxoglou
wedding photography vardaxoglou
christening photography vardaxoglou
christening photography vardaxoglou
street photography vardaxoglou
street photography vardaxoglou
VRDX - Home - About wedding photography
Η φωτογράφιση γάμου είναι η καταγραφή του συναισθήματος, της χαράς, της συγκίνησης και του γέλιου. Θέλω να είμαι δίπλα σας και να φωτογραφίσω αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Latest - Γιάννης Βαρδαξόγλου - Φωτογραφία

Ήταν ένας ξεχωριστός γάμος, που έγινε αξέχαστος για τον Γιώργο, την Ροδούλα, την Κάλλια και όλους τους καλεσμένους τους. Ως φωτογράφος που τους συνόδευσε σε αυτή την περιπέτεια, είχα την ευκαιρία να απαθανατίσω τις στιγμές και τα συναισθήματα που κυριαρχούσαν κατά τη διάρκεια αυτής της μοναδικής ημέρας. Φυσικά η στιγμή της Βάπτισης της Κάλλιας ξεχώρισε. Η Σύρος είναι ένα ιδανικό μέρος για έναν τέτοιο γάμο, προσφέροντας μια μοναδική ατμόσφαιρα και υπέροχα τοπία για την δημιουργία αξέχαστων στιγμών. Ήταν μια τιμή για εμένα να είμαι μέρος αυτής της εκπληκτικής εμπειρίας και να καταγράψω τις στιγμές που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη του ζευγαριού. Ο γάμος έγινε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου @https://www.syrosisland.gr/place/agios-dimitrios/ με αγαπημένους φίλους και συγγενείς και η δεξίωση στον όμορφο πολυχώρο PLAZA @https://plazacafe.gr/plaza-polyxoros/the-place/. Το φαγητό ήταν τέλειο και η ατμόσφαιρα φιλική και χαρούμενη. Η κιθάρα του Γιώργου μαζί με την φωνή του αλλά και την εξαιρετική φωνή της Ροδούλας μας κράτησαν συντροφιά μέχρι το τέλος της ημέρας. Γιώργο & Ροδούλα σας ευχαριστώ για την όμορφη συνεργασία μας.Εύχομαι να είστε πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι μαζί με την αγαπημένη σας Κάλλια.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένας ρομαντικός γάμος που σε γεμίζει θαυμασμό. Δύο άνθρωποι απλοί ,καθημερινοί , ερωτευμένοι. Άνθρωποι που ζούνε ο ένας για τον άλλον. Λίγος κόσμος ,από επιλογή, και ευχές πραγματικές. Ο γάμος στο φιλόξενο χώρο του κτήματος «The Residence». Ο Δημήτρης όταν το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα, έκανε την έκπληξη στην αγαπημένη του φέρνοντας τη τούρτα για τα 32α γενέθλιά της. Χαίρομαι πολύ που ήμουν δίπλα σας στη καλύτερη ίσως ημέρα της ζωής σας και εύχομαι η ζωή να σας χαμογελάει πάντα, γιατί πραγματικά το αξίζετε.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είναι κάποιοι γάμοι, κάποια ζευγάρια που στο τέλος της βραδιάς σε κάνουν να πεις …. για αυτό το λόγο μου αρέσει η δουλειά μου. Γυρνάς σπίτι κουρασμένος αλλά έχεις αισθανθεί κομμάτι του γάμου, μέρος του. Γυρνάς με χαμόγελο και περιμένεις τη Δευτέρα για να ζήσεις μέσα από τις εικόνες σου την ίδια ένταση, τα ίδια αστεία να γελάσεις σα να μη πέρασε λεπτό. Πέτρο και Ελίτα σας εύχομαι να μη χάσετε ποτέ το χιούμορ και το χαμόγελό σας.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σχετικά - Γιάννης Βαρδαξόγλου - Φωτογραφία

Η τέχνη της φωτογραφίας δεν έχει να κάνει με την αποτύπωση της εικόνας, αλλά και με την απόδοση του συναισθήματος. Αυτό που δίνει την άλλη διάσταση στην απεικόνιση του θέματος και κάνει τη διαφορά, έχει να κάνει με το ύφος, τη καλλιτεχνική ευαισθησία και αντίληψη του φωτογράφου. Μέσα από το μάτι του φωτογράφου ο κόσμος φαίνεται σύμφωνα με τη δική του πρόταση.

Λογότυπο - Γιάννης Βαρδαξόγλου - Φωτογραφία

Μετά από μια διαδρομή αρκετών χρόνων σε πολλά είδη φωτογραφήσεων (βιομηχανικών χώρων, still life κ.α ) κατέληξα στη φωτογραφία γάμου και βάπτισης. Είμαι ιδιαίτερα επηρεασμένος από τη φωτογραφία δρόμου και προσπαθώ να ενσωματώνω τέτοιου είδους στοιχεία στις λήψεις μου. Δεν μου αρέσει να παρεμβαίνω στο γεγονός παρά μόνο σε ελάχιστες στιγμές, εκεί που έχω φανταστεί μια εικόνα και θέλω να την υλοποιήσω.

Είμαι μέλος σε διάφορους διεθνείς οργανισμούς όπως το Ispwp, Swpp , Wppi , Pws , Elite Wedding Photographers, στη παγκόσμια κοινότητα Fujifilm x-photographers, καθώς και στην Ένωση Φωτογράφων &  Βιντεογράφων Γάμου Ελλάδας «Παπιγιόν»